Oppdatering fra Arusha

William Frodesen har vært medlem av og spilt fotball i Hisøy Il Fotball siden 2006. William har alltid vært en kar med gode og sunne verdier og nå har han tatt turen til Arusha, Tanzania for å jobbe som frivillig for en stiftelse som heter Kyosei, https://kyoseifoundation.com/

Sammen med 5 andre frivillige fra Frankrike, Sveits, Belgia, Tyskland og Norge opprettet William en innsamlingsaksjon og henvendte seg til oss og spurt om Hisøy IL Fotball kunne hjelpe til med å spre budskapet om innsamlingsaksjonen.

Vi hadde en post på vår Facebook side for å hjelpe William og fikk inn totalt Kr.: 7.500 som er oversendt til ham i Arusha. Klubben bevilget et passende beløp, A-laget brukte noe av botkassa og en del penger kom inn via Vipps fra privat personer.

William har sendt oss noen bilder og en stor takk til Hisøy IL Fotball og medlemmer som har vært med og bidratt

«Sammen har vi samlet inn nok penger til å bygge et nytt klasserom for barna i Arusha, Tanzania. VI begynte å bygge lørdag 05.06.21 og i følge planen skal alt være klart til skolestart i juli. Klasserommet gjør at flere bar får tilgang til gratis kvalitetsutdanning og det knytter nye sosiale relasjoner. Tusen takk for bidraget fra Hisøy IL Fotball» -William.

Skroll til toppen