Disksport

FRISBEEGOLF PÅ FORTET

Hisøy IL Disksport ble etablert i 2016, og er en klubb med stor aktivitet.

Klubben drifter banen på Fortet på Hisøy i Arendal, og jobber med kontinuerlig forbedring av denne. Banen ble fra juli 2020 en komplett 18-hulls bane. Klubben arrangerer også vinterserien Vintersjein, som består flere turneringer på faste og midlertidige baner på Sørlandet. Det arrangeres flere turneringer på Fortet i løpet av sesongen, som Fortet Open, samt flere medlemsturneringer.

UKESGOLF

Vi spiller uformell ukesgolf hver torsdag, med oppmøte ved Bunkershop 19, ved øvre parkering (parkering gjøres på nedre parkering). Alle kan bli med fra de garvede til helt nybegynnere. Proshopen åpner ca. 15-30 min før avkast, og selger disker, sekker og annet utstyr. Du trenger ikke være medlem i klubben for å delta, og det er gratis å delta. Men husk noen kroner til CTP og Ace-pot, hvis du føler deg i slag og er klar for å ta potten! Det kommer innlegg på Facebook før runden med påmelding.

Discgolfmetrix

Vi bruker discgolfmetrix.com til å føre score under ukesgolfen. Lag deg en profil der i forkant av ukesgolfen. Linken til turneringsregistrering deles på Facebook før runden, hvor starttidspunkt også står (normalt oppmøte kl. 1745). Man kan også søke opp turnering på discgolfmetrix.com og registrere seg der.

MEDLEMMER

Ønsker du å bli medlem i Hisøy IL Disksport?

Vi i Hisøy IL Disksport ønsker alle hjertelig velkommen til å bli medlem i klubben. Ved å bli medlem blir du en del av miljøet, og hjelper klubbens videre satsing og forbedring av banen. Les mer om medlemskap og medlemsfordeler på vår Facebook-side «Hisøy IL Diskport (Fortet)«

Ønsker du mer opplysninger kan du ta kontakt på Facebook eller sende en mail til fortetdisksport@gmail.com.

Vi sees på banen!

Nyheter

Nyheter

Les mer

Treningstider

Treningstider

Les mer

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Les mer
Skroll til toppen