HISØY FOTBALL

Informasjon om bruk av fritidskortet 2021

Fritidskortet kan benyttes for å betale for alle aktiviteter som er registrert i friskus.com og Fritidskortet gir alle mellom 6-18 år mulighet til å betale / få dekket inntil Kr. 2.000, – / år til aktivitet. Man får ikke refusjon for å betale for aktiviteten, men man betaler deler av full aktivitetskostnad via portalen friskus.com.

Fritidskortet tildeles to ganger per år med 1000,- for hvert halvår, 2000,- samlet for ett år. For at du skal kunne benytte fritidskortet til å betale hele kontingenten i Hisøy IL Fotball har vi delt avgiften i 2 betalinger:

Medlemskontingent, faktureres i første halvår

Treningsavgift, faktureres i andre halvår

HUSK å velge inn fritidskortet for ditt barn og før inn KID-nummer som er angitt på fakturaen dere mottar, vist nedenfor.

Har du ikke benyttet deg av Fritidskortet før så må du først opprette en konto, og så hente fritidskortet. Her finner du fremgangsmåte for å gjøre det:

https://arendal.friskus.com/fritidskortet

 Når dette er gjort kan du aktivere Fritidskortet og benytte det til å betale aktivitet for deg selv/ditt barn. Ønsker du å benytte fritidskortet til å betale kontingent i Hisøy IL Fotball gjør du det på Hisøy IL Fotball sin side på Friskus her:

https://arendal.friskus.com/organisations/827f6e4f-decc-4b6f-86d4-52dd675e9c73

Velg fritidskort for den du skal betale for. Benytt KID-nummer og beløp fra faktura du har mottatt (som merket over) til å legge inn på siden til Hisøy IL Fotball for å betale faktura med fritidskortet.

Har du spørsmål knyttet til dette kan du ta kontakt med Martin Marensius Johansen på epost: martin.marensius.johansen@gmail.com

Skroll til toppen