Hisøy IL

Tre hjertestartere hos Hisøy IL

Hisøy IL har tre Hjertestartere til gjengelig i forbindelse med anleggene vi disponerer. Disse er plassert ved garderobene i Klubbhuset, ved inngangsdøren til Hisøyhallen og på veggen utenfor garderobene i Treningssenteret.

En hjertestarter er et verktøy som kan redde liv. Det er nulltoleranse for missbruk og unødig uthenting av starterene. Det er montert alarm på hver starter. Det er derimot veldig viktig at man ikke nøler med å ta i bruk maskinen i tilfeller hvor man misstenker hjertestans. Hjertestarteren er laget for at alle skal kunne operere den og man blir stagvis veilledet av maskinen. Maskinen styrer selv når det er nødvendig med elektrosjokk.

Her finner du hjertestarter

Klubbhuset

I Klubbhuset finner man hjertestarteren utenfor garderobene, rett ved bøttekottet i den man kommer inn døren. Starteren henger på veggen rett frem.

Hisøyhallen

I Hisøyhallen er hjertestarteren montert på veggen ved siden av inngangen til hallen med trappen opp til tribunen til høyre.

Treningssenteret

I Treningsenteret er hjertestarteren montert på veggen, inn til høyre når du kommer ned trappen – rett utenfor garderobene.

Skroll til toppen