Vil du bli håndballdommer?

Hisøy Håndball trenger dommere til både barnekamper (6-11 år) og ungdomskamper (12+ år). Dersom du ønsker å bli dommer for Hisøy Håndball kan du kontakte dommeransvarlig Marianne på telefon 94181398 eller sportslig leder Joachim på telefon 92282895.

Som dommer i barnekamper tar du først et kurs på ca 2 timer og deretter dømmer du i Hisøy Håndball sine aktivitetsserierunder. Da dømmer du som oftest 2-3 timer en gang i måneden. Denne jobben får du betalt av Hisøy for.

Som dommer i ungdomskamper må du først ha vært barnekampveileder. Deretter tar du Dommer 1 kurs som går over 3 kvelder og etter dette blir du tildelt kamper av regionen. Da får man kamper til litt forskjellige tidspunkt som passer og får stort sett 20-30 kamper ila en sesong. Her får du betalt av regionen for hver enkelt kamp og kjøregodtgjørelse.

Skroll til toppen