Hasse og Kjella hedret under Årsmøtet i Hisøy Idrettslag

Hans Petter Larsen (Hasse) og Kjell Øystein Larsen (Kjella) ble begge hedret under Årsmøtet i Hisøy Idrettslag 13.05.2020.

Hasse ble i 2018 utnevnt til Æresmedlem i HIL, men kunne av diverse grunner ikke motta utmerkerkelsen den gang. I kveld var det Kjella sin tur til å få sitt navn skrevet i historiebøkene til Idrettslaget. Brødrene Larsen har begge vært særdeles aktive innen Hisøy IL Fotball siden de var noen guttunger. Begynte naturlig nok som spillere i ung alder og gikk etterhvert over i roller som trenere, lagledere, dommere, reiseledere, sidekommentatorer på tribunen, banemestere, håndtverkere, vertskap og en hel rekke andre funksjoner som må dekkes i en fotball klubb.

Hasse har trukket seg litt tilbake, men holder fortsatt hånd over alle spilleroverganger i klubben og vi håper han kommer aktivt tilbake når det passer. Kjella er aktiv som aldri før og går i disse Korona tider rundt spinner for å komme i gang med seriespill.

Styret i Hisøy Idrettslag vedtok enstemming at Kjella skulle utnevnes til Æresmedlem under Årsmøtet og leder i Idrettslaget, Jon Solli overrakte beviset på Æresmedlemskapet og blomster til brødrene Larsen.

Vi gratulerer!

Skroll til toppen