Hisøy Lions inngår samarbeid med Hisøy IL

Hisøy IL har tette bånd med Hisøy IL og nå formaliseres forholdet ytterligere ved at Hisøy Lions sponser et skilt som skal monteres på banen og et skilt som skal monteres i Hisøyhallen.

Lions har som formål skape forståelse for verdens behov for humnitær hjelp og yte frivillig innsats med lokalt engasjement og internasjonalt samarbeid.

Hisøy Lions har naturlig nok samme formål og arrangerer turmarsjer, kunst utstillinger og auksjoner, sommer leker for utviklingshemmede og er med å arrangerer «Røde Fjær Aksjonen» som har som formål å samle inn midler til ulike nasjonale saker tiltak som for eksempel blinde saken.

Ulike lokale tiltak som har mottatt støtte fra Hisøy Lions og som bør nenvnes er Ballbinge, Krisesenteret, Trial Motorsykkel løype,  Ungdomsklubben Corner, Piano til Plankemyra, Utemøbler til Nyskogen Bo og Omsorgsenter, Bocciabanen i Kolbjørnsvik e.t.c.

Les mer på Hisøy Lions Facebookside eller Hisøy Lions Hjemmeside.

Skroll til toppen