Egon Restaurant Arendal sponser Hisøy fotball!

Restauranten Egon og Hisøy fotball har inngått en samarbeidsavtale som skal gi fotballgruppas medlemmer gode opplevelser i restauranten og fotballgruppa støtte til videre sportslig satsning!

Egon Restaurant Arendal sponser Hisøy fotball!

Daglig leder i Egon Restaurant Arendal, Simon Lanng , er bosatt på Hisøy og er en ivrig tribunesliter og Hisøysupporter. Det er derfor veldig hyggelig å melde om at Egon Restaurant Arendal inngår samarbeidsavtale med HIsøy fotball! Vi er veldig fornøyde med å få Egon med på laget!

Fotball skal bidra med positiv profilering av Egon Restaurant Arendal, og som gjenytelse får klubben diverse restaurantopplevelser (bl.a lunchbonger ifm A-kamper, pizzakvelder og
klubbluncher).

Kickback-avtale

En del av avtalen er en kickback-avtale. Det betyr at Hisøy IL Fotball mottar 10% kickback på det som bespises på Egon Restaurant Arendal. Man må oppgi avtalenavn, som er
HISØY,
når en skal spise og avtalen er gyldig for alle medlemmer med familie og sponsorer.

Det gis ikke noen personlige fordeler til den som spiser men det er en ypperlig anledning til å støtte Hisøy fotball samtidig som man nyter god mat i en behaglig atmosfære hos Egon.

Hisøy IL Fotball anbefaler derfor som er tilknyttet klubben til å spise lunsj og middag på Egon Restaurant Arendal. Hver gang dere spiser her gir dere samtidig fotballen på HIsøy enda bedre betingelser for å drive med positiv fotballarbeid!

Husk ordningen gjelder uavhengig av om du benytter tilbudet til Egon Restaurant Arendal i jobbsammenheng eller i privat regi!